Samenwerking met de Eijnderic

Op verzoek van Educatief en creatief centrum de Eijnderic (locatie Nistelrode) verzorg ik vanaf februari 2019 een aantal workshops.

Met de workshop Portret/Studio fotografie maakt je kennis met de verschillende aspecten van portret/studio fotografie.  Fotografie is spelen met licht en dat gaan we in deze workshop dan ook doen. Na een kort stukje theorie gaan we aan de slag met een model (wordt verzorgd door de Eijderic). We gaan gebruik maken verschillende licht (ver)vormers op professionele studio flitsers om het model op verschillende manieren te belichten. Technieken als High- en Low-key worden behandeld. Een voorbeeld van een hele bekende manier van belichten is de “Rembrandt belichting”.

De workshop Vloeibare sculpturen is uitermate geschikt om in de wintermaanden lekker binnen te spelen met je camera. Het is een hele creatieve manier van fotograferen, iets wat je absoluut niet zal verwachten. Na een kort stukje theorie gaat je aan de slag om zelf deze prachtige abstracte sculpturen te creëren en te fotograferen.

Heb je nog vragen over deze workshops, stel ze dan via het contactformulier en ik probeer je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Klik op de afbeelding om te worden door gelinkt naar de website van De Eijnderic om je in te schrijven.

Je gaat dus zelf aan de slag. Het is daarom wel vereist dat de DSLR of systeem camera beschikt over een flitsschoen (Nikon/Canon) voor Sony (A serie) is een speciale adapter nodig welke ik in mijn bezit heb.  Zorg dat je bekend bent met de werking van je camera, zorg voor een volle accu, leeg SD kaartje.

Bij de workshop Vloeibare sculpturen is het wenselijk dat je zelf een (stevig) statief meebrengt.

Let op: Trek kleding aan die vies mogen worden, er kunnen wat spetters op je kleding komen. 

Deze workshop Portret/Studio fotografie wordt op 2 februari nog een keer herhaald

De workshop Vloeibare Sculpturen wordt op 26 februari nog een keer herhaald

Opening Fotostudio WNT

Vanaf januari 2019 is mijn fotostudio beschikbaar voor workshops, cursussen maar ook fotoshoots.

Bent je geïnteresseerd in een workshop of cursus, mijn aanbod vind je onder de menu optie ‘WORKSHOPS’.

Wil je een fotoshoot laten maken van jezelf of van je gezin, neem dan contact op via het formulier op de workshops pagina.

Met vriendelijke groet,

Wim Nijholt