Samen met Educatief en creatief centrum de Eijnderic (locatie Nistelrode) verzorg ik vanaf februari 2019 een 2 tal workshops.  
Het betreffende workshops Portret/Studio fotografie en Vloeibare sculpturen.

Met de workshop Portret/Studio fotografie maakt u kennis met de verschillende aspecten van portret/studio fotografie.  Fotografie is spelen met licht en dat gaan we in deze workshop dan ook doen. Na een kort stukje theorie gaan we aan de slag met een model (wordt verzorgd door de Eijderic). We gaan gebruik maken verschillende licht (ver)vormers op professionele studio flitsers om het model op verschillende manieren te belichten. Technieken als High- en Low-key worden behandeld. Een voorbeeld van een hele bekende manier van belichten is de “Rembrandt belichting”.

De workshop Vloeibare sculpturen is uitermate geschikt om in de wintermaanden lekker binnen te spelen met je camera. Het is een hele creatieve manier van fotograferen, iets wat u absoluut niet zal verwachten. na een kort stukje theorie gaat u aan de slag om zelf deze prachtige abstracte sculpturen te creëren en te fotograferen.

Heeft u nog vragen over deze workshops, stel ze dan via het contactformulier en ik probeer u ze snel mogelijk een reactie te sturen.

Klik op de afbeelding om te worden door gelinkt naar de website van De Eijnderic om u in te schrijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U gaat dus zelf aan de slag. Het is daarom wel vereist dat de DSLR of systeem camera beschikt over een flitsschoen (Nikon/Canon) voor Sony (A serie) is een speciale adapter nodig welke ik in mijn bezit heb.  Zorg dat u bekend bent met de werking van uw camera, zorg voor een volle accu, leeg SD kaartje.

Bij de workshop Vloeibare sculpturen is het wenselijk dat u zelf een (stevig) statief meebrengt